Airview New Logo Wide
logo

NordicGolfers.com og AirView Danmark
udvider mediepartnerskabet

og skaber nytænkende og innovativ markedsføring
indenfor golfrejse branchen.

Det nye partnerskab udspringer af et godt samarbejde over de sidste 5 år mellem Jess Krelskov og Christian Mathisen fra NordicGolfers.com og Mogens Thomsen fra Airview Danmark. Her har udvikling af magasin, messestand og mediepakker til udvalgte golfbaner vist vejen frem mod at de 2 firmaer nu går sammen om en helt ny metode til markedsføring af golfrejser.

Vi kan med det nye udvidede samarbejde med Airview Danmark tilbyde vores golfpartnere mediedækning og marketing ud mod vores mere end 50.000 årlige golfgæster på en helt ny måde. – Udtaler Jess Krelskov og tilføjer – NordicGolfers.com som brand bliver også udviklet i en ny retning i dette udvidede mediepartnerskab med Airview Danmark. De metoder og den professionelle tilgang vi har oplevet hos Airview Danmark indtil nu, bliver fremover tilgængelig for alle i vores golfverden. Vi vil være golfgæstens foretrukne rejseudbyder og Christian og jeg brænder for golfsporten.

NordicGolfers.com har +21000 følgere på Facebook og mere end 250.000 besøg hvert år på hjemmesiden hvilket gør firmaet til en markant udbyder af golfoplevelser til mere end 30 lande i verden. Med mere end 30 års erfaring og en passion for golfsporten har Jess Krelskov & Christian Matthiasen sammen med deres team opbygget et helt unikt golfunivers digitalt og via partnerskaber med + 800 golfbaner/resorts. Nyhedsstof som banebesøg, nyheder fra rejsebranchen og destinations info fylder mere og mere i golfgæsters ønsker til information inden de bestiller en rejse. Og formidlingen af dette styrkes markant ved at Airview Danmark dedikerer deres dygtige medarbejdere til at sidde og arbejde med mediedækning for Nordic golfers og de golfpartnere som ønsker det.

Vi har produktionsselskab og mediebureau på plads som har arbejdet med branding indenfor golfindustrien i en årrække. Vi har gradvist fundet ud af at vores samarbejde med NordicGolfers.com bygger på de samme værdier og lyst til at gøre tingene ordentligt. Airview Danmarks metode til formidling af golfhistorien har været værdiskabende for golfspillere og golfbaner i en årrække og bliver nu en del af NordicGolfers.com branding og tilbud til deres golfsamarbejdspartnere og til glæde for de mange der rejser på golfferie med Jess og Christian – udtaler Mogens Thomsen CEO Airview Danmark.

NordicGolfers.com og Airview Danmark bliver samlet set en ny markant spiller indenfor golfrejse industrien og fremtiden handler om at fortsætte og udbygge de muligheder golfsamarbejdspartnere skal have for at tiltrække golfrejsegæster. Og et nytænkende og innovativt golfunivers for de mange golfere der besøger/rejser med Nordic golfers hver dag. Den gode golfhistorie bliver kernen i det nye samarbejde mellem parterne.

Mogens Thomsen arbejder fra Spaniens kontoret presse foto